PLECKO NA ŽAMPIONECH, ČESNEKU A BYLINKÁCH.

10. srpna 2010 v 12:48
ŽAMPIONY POTŘETÍ ( a cuketa podruhé) .... S MASÍČKEM
Ingredience : libové plecko, žampiony, cibule, česnek, bylinky, olej, na zahuštění mouka nebo cuketa, sůl, pepř, drceny kmín.
Postup : plecko pokrájíme na kostičky a orestujeme na cibulce, která nám mezi tím krásně zesklovatěla na rozpáleném oleji. Přidáme utřený česnek, kolik sneseme, osolíme, opepříme, trošku okmínujeme a pokud máme, přidáme najemno nastrouhanou cuketu ( 1 - 2 hrnky) a bylinky. Zalijeme horkou vodou a dusíme. Dělala jsem v papiňáku 20 minut, přidala žampiony a nechala tak 10 minut odpořovat. Pokud je omáčka příliš řídká, zahustíme tak, jak máme rádi .... Podáváme s kynutým knedlíkem, bramborami, rýž.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama