SAMURAJ či KATŮV ŠLEH či ještě lépe ŠLEH KOZÍHO ROHU ...

10. srpna 2010 v 12:44 |  Recepty
ŽAMPIONY POPRVÉ

Ingredience : dvoje kuřecí stehýnka, hrst žampionů, cibule, česnek, kvalitní kečup nebo rajský protlak, olej, bylinky podle chuti (já nasekala bazalku s libečkem), sůl, pepř, ostrá paprička
Postup : větší oloupanou cibuli nasekáme nadrobno, necháme zesklovatět na rozpáleném oleji, přidáme na nudličky pokrájené maso, orestujeme, osolíme, opepříme, necháme částečně změknout (cca 5 minut), přidáme žampiony,
utřený česnek dle chuti, nasekané bylinky, ostrou papričku. Dala jsem několik koleček čerstvého kozího rohu a bylo to až až, letos jsou opravdu povedené a šlehací !!!
Zahustíme kečupem a necháme vydusit vodu (dělám ve woku, takže voda veškerá žádná ...).
Je to opravdu minutka, i s přípravou do půl hodiny .... Podáváme nejlépe s čerstvým chlebem, pokud je více šťávy - omáčky je to výborné samozřejmě s rýží ...
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama